Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2] 3 4 ... 56
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: REVIZIA 15000KM ori 1 AN  (Read 21146 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
rexkroki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #8 on: December 09, 2008, 09:17:09 PM »

am facut revizia de 15000 km (14100 km mai exact) la Sibiu. Am facut o programare telefonica cu cateva zile inainte iar acolo totul a decurs fara probleme, in aproximativ o ora jumatate am putut sa plec cu masina din service. Au un loc amenajat unde poti servii o cafea de la un automat si urmarii printr-un geam ce se intampla in atelier. Eu am stat langa masina si l-am mai intrebat una alta pe mecanicul ce s-a ocupart de masina si acesta a fost amabil si comunicativ. Per ansamblu ma declar multumit de serviceul din Sibiu si il recomand si altor posesori de Suzuki.

Revenind la partea pecuniara, toata distractia m-a costat 645 lei.
Au fost inlocuite la cererea mea filtrul de aer si cel de polen, chiar daca in mod normal la 15000 km conform manualului acestea se curata, dar la cat praf exista in Bucuresti am considerat ca e mai bine asa. Acestea au costat impreuna 150 lei. Pentru toata revizia au fost facturate 2 ore de manopera a 166 lei. Toate aceste preturi sunt cu TVA.

Cu ocazia acestei vizite in service am scapat si de scartaitul scaunului si a fost indreptata priza de la carligul de remorcare fiindca suferise un contact nedorit cu solul in una din incursiunile in afara asfaltului 

Ca o informatie adiacenta reviziei am aflat ca cei ce doresc pot comanda si monta la serviceul din Sibiu un scut metalic frontal din tabla groasa la pretul de 1050 lei + montaj. Cica sut produse in Rusia .

der Weg ist das Ziel
anyd
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.6l 4WD GLX

"Scorpionul Rosu"

« Reply #9 on: December 10, 2008, 04:40:01 PM »

bun pretul reviziei...

"Scorpionul Rosu"

Raluca
Newbie
*

« Reply #10 on: January 12, 2009, 08:29:54 PM »

am masina de doua luni si 2500km facuti; imi recomandati sa-i mai fac o revizie acum? sau ar fi trebuit sa-i fac una mai devreme...
mie mi s-a spus ca la 15000km...

1.5 GLX WE
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: January 12, 2009, 08:29:54 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

redippy
Full Member
Cheesy

« Reply #11 on: January 12, 2009, 10:57:16 PM »

am masina de doua luni si 2500km facuti; imi recomandati sa-i mai fac o revizie acum? sau ar fi trebuit sa-i fac una mai devreme...
mie mi s-a spus ca la 15000km...

In primul rand bun venit in club si felicitari pt optiunea Suzuki.
      Teoretic trebuia sa efectuezi o inspectie in jurul a 1000 de km, dar se pare ca nu e obligatorie. Cea la 15000km este obligatorie

SX4 1.6 4WD sunlight cooper
Raluca
Newbie
*

« Reply #12 on: January 13, 2009, 10:17:42 AM »

Multumesc!
Bine v-am gasit!
Sper ca este o alegere buna! Sunt zile in care imi pare rau ca am luat-o si zile in care o iubesc, chiar daca am simtit dragoste adevarata pentru un Volvo!
Motoarele nu vin prerodate? Este nevoie de un schimb de ulei la 1000? Se fac anumite reglaje necesare?

1.5 GLX WE
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: January 13, 2009, 10:17:42 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

anakin28
Jr. Member
**

« Reply #13 on: January 18, 2009, 06:52:12 PM »

Revizie 30.000 km SX4 1,9 DDIS facuta la B&S. Inlocuite toate filtrele (aer, polen, motorina si ulei), schimbat uleiul la motor si in diferential, verificare si reglare directie, verificare placute de frana si verificare frane, presiune, gresat balamale. Total 1214 lei. Diferenta fata de alte service-uri provine din modul ciudat in care B&S Motors calculeaza durata la manopera. Fiecare operatiune de service are o durata trecuta pe factura iar la sfarsit se aduna toate aceste intervale. Astfel incat desi masina a stat in service 1 ora si 40 min pe factura ies daca aduni 5 ore 30 min de manopera. 

SX4 1,9 DDIS - Sunlight Copper Pearl
miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #14 on: January 18, 2009, 07:37:07 PM »

doamne doamne...

mai bine veneai la TM e la jumate de pret si ramanea si de o bere

daca ti-a pus 5 ore..  da + ca au skimbat si uleiul diferential...

fan al tricoului lui @Myrcea
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #15 on: January 18, 2009, 07:50:02 PM »

Argumenteaza! Eu raspund invitatiei tale !

Suzuki Vitara Forum
Pages: 1 [2] 3 4 ... 56
  Print  

Jump to: