Şi a tot băgat ...37 de litri...
Acum parcă să zic că fiind cu un ochi spre portbagajul deschis, mi s-a părut mie că s-au ridicat la un moment dat roata de rezervă şi oarece bagaje aflate pe acolo. Dealtfel e singura explicaţie logică (pe principiul refolosirii prezervativului pe timp de criză enunţat în proaspăt lansata lucrare "realizarile guvernului boc"), rezervorul s-a dilatat ca urmare a umplerior succesive (cum procedeaza şi prezervativul pomenit mai sus, astfel trebuind utilizat de masculi din ce in ce mai bine dotati).
Singura mea temere este că nu peste mult timp SX 4 va deveni Cadillac ESCALADE si voi avea dificultati in a gasi suficient loc de parcare.
Nu-i asa ca nu fură dom' patron ori angajaţii săi ?
NU se dilata!
Teoretic lucrurile stau cam asa: rezervorul tau se va umple la ~ 80% din capacitate, dupa asta automat supapa de siguranta trebuie sa inchida. Numai ca fiind vorba de gaz care se afla sub presiune, cu cit temperatura exterioara e mai mica, cu atit iti va intra mai mult gaz. Din acest motiv:
- vara sa nu umplii niciodata butelia la max si apoi sa lasi masina la soare. Supapa de supra-plin o sa arunce gaz pe sub masina
- iarna iti va intra mai mult gaz decit vara
Am si eu o curiozitate: RAR-ul a autorizat montarea buteliei aleia toroidale in portbagaj? Nu de alta, dar mi se pare expusa in cazul unui impact din spate.