Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 52
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Instalatie GPL pe SX4  (Read 13192 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lucianer
Hero Member
Thumb Up

Marca: DAIHATSU
Model: TERIOS TOP S

Goooo Terios!

« Reply #168 on: September 14, 2010, 10:13:40 AM »

Nu trebuie sa te iei niciodata de ce-ti arata ledurile.Ai ceasul buteliei care este cel mai real.

DAIHATSU TERIOS TOP S. 1,5l VVT-I; 16v; 105CP.4x4(full-time)

Daihatsu Motor Co., Ltd/ Osaka!
B 04 LCL                TEL.0765236644/0724363801
unde
Hero Member
Thumb Up

« Reply #169 on: September 14, 2010, 01:06:37 PM »

Şi a tot băgat ...37 de litri...
Acum parcă să zic că fiind cu un ochi spre portbagajul deschis, mi s-a părut mie  că s-au ridicat la un moment dat roata de rezervă şi oarece bagaje aflate pe acolo. Dealtfel e singura explicaţie logică  (pe principiul refolosirii prezervativului pe timp de criză enunţat în proaspăt lansata lucrare "realizarile guvernului boc"),  rezervorul s-a dilatat ca urmare a umplerior succesive (cum procedeaza şi prezervativul pomenit mai sus, astfel trebuind utilizat de masculi din ce in ce mai bine dotati).
Singura mea temere este că nu peste mult timp SX 4 va deveni Cadillac ESCALADE si voi avea dificultati in a gasi suficient loc de parcare.
Nu-i asa ca nu fură dom' patron ori angajaţii săi ?

NU se dilata!
 Teoretic lucrurile stau cam asa: rezervorul tau se va umple la ~ 80% din capacitate, dupa asta automat supapa de siguranta trebuie sa inchida. Numai ca fiind vorba de gaz care se afla sub presiune, cu cit temperatura exterioara e mai mica, cu atit iti va intra mai mult gaz. Din acest motiv:
 - vara sa nu umplii niciodata butelia la max si apoi sa lasi masina la soare. Supapa de supra-plin o sa arunce gaz pe sub masina
 - iarna iti va intra mai mult gaz decit vara

Am si eu o curiozitate: RAR-ul a autorizat montarea buteliei aleia toroidale in portbagaj? Nu de alta, dar mi se pare expusa in cazul unui impact din spate.

Suzuki Jimny 1.3i 2004
lucianer
Hero Member
Thumb Up

Goooo Terios!

« Reply #170 on: September 14, 2010, 02:11:33 PM »

Pai daca acest rezervor cu o grosime de cateva ori (bune) mai  mare decat cel de benzina .Si da este avizat de RAR .Iar faza cu nu umple niciodata la max.....mi se pare ciudat.Nu am patit asa ceva toata vara, mai ales ca acea butelie nu este expusa direct.Tot exista temerii de toate felurile...

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #170 on: September 14, 2010, 02:11:33 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Batranul
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #171 on: September 14, 2010, 03:33:06 PM »

Am si eu o curiozitate: RAR-ul a autorizat montarea buteliei aleia toroidale in portbagaj?

Mai mult ca sigur e autorizata; intamplarea face ca eu sa fiu cel care a dus masina la RAR sa-i fie trecuta in cartea de identitate instalatia GPL. Si tot intamplarea face da don' Enginere de'l RAR sa inspecteze butelia dupa niste serii.

sxtelu
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1,6 GS 4WD

« Reply #172 on: September 14, 2010, 03:47:46 PM »

Mi-a luat frate-meu replica din tastatura...
DILATAREA era evident o gluma. Cum D-zeu să se ridice bagajele, rezervorul nu e balon de cauciuc.
 Când te fură cineva cu talent, îndemânare şi cu grija de a mai ciupi şi altă dată parcă te determină să devii un pic complice. Poate în subconştient speri să înveţi să te mişti la rândul tău mai cu talent. Şi revii deşi relaţia este din categoria victimă + călău.
Ca să "tangentez" topicul, taxa de omologare RAR este acum de 144 ron - anterior un coleg postase valoarea de 135 ron dar  guvernul lucreaza !

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #172 on: September 14, 2010, 03:47:46 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

unde
Hero Member
Thumb Up

« Reply #173 on: September 14, 2010, 04:04:48 PM »

Pai daca acest rezervor cu o grosime de cateva ori (bune) mai  mare decat cel de benzina .Si da este avizat de RAR .Iar faza cu nu umple niciodata la max.....mi se pare ciudat.Nu am patit asa ceva toata vara, mai ales ca acea butelie nu este expusa direct.Tot exista temerii de toate felurile...

Benzina nu sta sub presiune in rezervor, pe cind gazul da
 Exact din cauza presiunii butelia nu se umple la capacitatea nominala, ci la maxim 80 la suta.

Suzuki Jimny 1.3i 2004
lucianer
Hero Member
Thumb Up

Goooo Terios!

« Reply #174 on: September 14, 2010, 04:11:03 PM »

Mai mult ca sigur e autorizata; intamplarea face ca eu sa fiu cel care a dus masina la RAR sa-i fie trecuta in cartea de identitate instalatia GPL. Si tot intamplarea face da don' Enginere de'l RAR sa inspecteze butelia dupa niste serii.

Nu crezi ca este normal ca la RAR sa se faca verificari ale instalatiei?Te duci pentru omologare!Este posibil ca atelierul sa nu fie acreditat de ei!

Batranul
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #175 on: September 14, 2010, 04:52:05 PM »

Sper ca e retorica intrebarea ta. Eu ii raspundeam colo lui unde care intreba daca e autorizata.

Pages: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 52
  Print  

Jump to: