Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Cursa franei...  (Read 1135 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
rexkroki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #16 on: April 20, 2009, 08:41:09 AM »

Despre Germania care a fost treaba mai exact? Tot legat de striatii sau se ovalizau?

In cazurile despre care am citit se subtiasera foarte mult discurile plus ca erau roase neuniform, cu santuri si asta chiar la km putini, intre 5000 si 15000.

@cristyyy2003
Eu ajung acus la revizia de 30000, voi vedea atunci ce si cum. Deocamdata in afara de aspectul "neingrijit", franele isi fac bine treaba.
1x Standard

der Weg ist das Ziel
Daniel42
Full Member
Thumb Up

Marca: SUZUKI
Model: SX4 1,5 GLX

« Reply #17 on: June 27, 2009, 08:17:51 PM »

Salut. In ce priveste frinele pot sa spun ca la cea mai mica ciupitura te arunca in parbriz . Mie personal mi se par ca tin foarte sus . Adica sunt brusce .........mi-ar fi placut mai line . Inainte am avut un Ford Ka ...........si erau mult mai lin .........nu te arunca in geam.)))
1x Smiley

dragon
Full Member
Thumb Up

Marca: SUZUKI SX4
Model: 1.9DDIS

« Reply #18 on: July 18, 2009, 06:59:38 PM »

Tare ma tem ca nici un service nu va schimba aceste discuri de frina....Este simplu sa se eschiveze mai ales daca masina frineaza!Acum depinde si cum!!!Am avut probleme in garantie cu discuri de frina la o Dacie Berlina care erau ovalizate si ca urmare a acestui profil,la apasarea frinei ,pedala pulsa....

Memento mori!
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #18 on: July 18, 2009, 06:59:38 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: