Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 [3]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Alarma Viper 350 - Keyless Go scoasă din funcțiune  (Read 959 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #16 on: July 01, 2009, 09:47:41 AM »

Mai știți și altele?

incuiere usi la plecare de pe loc

fan al tricoului lui @Myrcea
SX4_Sky
Newbie
*

Marca: Suzuki
Model: SX4

« Reply #17 on: July 13, 2009, 01:00:32 PM »

Salut!

Mulțumesc pentru timpul acordat și pentru sugestii.

După ce am vorbit și cu domnul care a montat alarma (urmând să merg cu mașina la o verificare)....
am descoperit "punctul mort"; adică acel punct la care ajungi apasând și rotind înapoi încă o dată.
Când opream motorul, dadeam doar până se stingeau luminile de bord, contactul parea a fi ajuns la capăt - dar nu, se apasă, se mai rotește o dată și totul este cum trebuie:
-țiue dacă farurile sunt aprinse;
-încuierea merge - descuierea la fel;
-se încuie automat după un timp _ dacă descui dar nu deschid portiera (foarte util în caz că strigă cineva și dai fuga repede uitând să mai încui)

Am sunat, explicat, prezentat scuzele - toată lumea mulțumită 

Sumar: Alarma Viper 350 + Keyless Go merg bine împreună; personal prefer să le am separate în loc să fie alarma integrată în telecomanda Keyless-Go (din două moduri de a încuia/bloca, măcar unul va merge  )

Pentru moderator: se poate închide (din partea mea).

Pages: 1 2 [3]
  Print  

Jump to: