Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Sfaturi pentru o conducatoare de Ignis ...  (Read 344 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
roxanasc
Newbie
*

Marca: Ignis

« Reply #8 on: December 16, 2011, 10:58:44 AM »

Am sunat la CSA si mi-au spus ca ei imi pot propune o lista de service-uri da' eu nu-s obligata sa ma duc la ce-mi recomanda ei. Dar ulterior e dreptul lor sa conteste devizul si sa taie din el. Iar din intrebari puse in jur am auzit ca firma asta de asigurari are procese "girla" pentru neplata....
Culmea e ca in vara am mai avut o "isprava" de genul asta, da' n-am avut nici o problema cu asiguratorul ala, s-a rezolvat totul la service, elegant si civilizat.

sfichiu
Hero Member
Cheesy

Marca: suzuki
Model: SX4

« Reply #9 on: December 16, 2011, 11:06:09 AM »

Sunnt unele service-uri de mana a 2-a care nu sunt omologate la RAR,motiv pentru care firmele de asigurari nu accepta reparatii in orce loc.Dar asta e un paravan deoarece mai totii inspectorii de la daune auto au intelegeri tacite numai cu unii si incearca mereu sa te plaseze unde vor ei.
Cred ca si-n cazul asta tot asa vor sa procedeaze asa ca fa cum au zis BXXENL si RaZwY.
BAFTA!!!

csaba-s daughter
Jr. Member
**
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis

« Reply #10 on: December 16, 2011, 11:09:04 AM »

e cumva Carpatica? imi pare rau de cele intamplate, sper ca vei rezolva treaba. oricum nu te lasa, bate le la cap pe cei de la csa si pe cei de la asigurator ca altfel nu prea se poate rezolva.

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: December 16, 2011, 11:09:04 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

RaZwY
Full Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Baleno 1.3 i 16v

« Reply #11 on: December 16, 2011, 11:40:08 AM »

Sunt cumva cei de la EuroIns? ... da... am uitat sa zic in postu anterior... mergi la un service Suzuki, fac ei o evaluare, evaluarea aceea o trimiti companiei de asigurari, daca accepta totul e ok...daca nu accepta contactezi CSA cu plangere scrisa, la care se anexeaza evaluarea agentului companiei de asigurari, evaluarea service'ului, si refuzul lor.
Sper ca totul sa se rezolve cu bine )!

Pages: 1 [2]
  Print  

Jump to: