Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2] 3 4
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Intrebare de incepator  (Read 1060 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Batranul
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #8 on: July 19, 2011, 11:08:58 PM »

daca e miros de imbacsit e probabil de la filtru

daca vrei sa cureti instalatia, gaura de admisie de aer de afara este in grila de sub parbriz, in partea dreapta (vezi colo o gaurica)

pentru recirculare - nu prea stiu unde e gaura de admisie din interior

cobra20
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis GL; 2WD

GL Albastru (ZCH-Cat's Eye Blue 4)

« Reply #9 on: July 20, 2011, 05:24:33 AM »

daca e miros de imbacsit e probabil de la filtru

daca vrei sa cureti instalatia, gaura de admisie de aer de afara este in grila de sub parbriz, in partea dreapta (vezi colo o gaurica)

pentru recirculare - nu prea stiu unde e gaura de admisie din interior

Tot acolo unde este locul unde pui filtrul de polen, numai ca mai la dreapta. in spatele torpedoului.

Something, somewhere went terribly wrong.

SJ 88 TAS         Tel.:0754.095.608
http://tutorialesuzukiignis.blogspot.com/

аварийное открытие замков[
BXXENL
Hero Member
Thumb Up

« Reply #10 on: July 20, 2011, 08:16:17 AM »

am schimbat filtrul si a aparut un miros, nu"pute" dar e ceva ca hartia uda.

Ai pus cumva filtru fara carbon activ?

Zuzy SX4 1.5 GLX + Smart 44 1.3 pt cand nu trebuie sa urc pe bordura.
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: July 20, 2011, 08:16:17 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

drkang
Newbie
*

Marca: suzuki
Model: ignis

« Reply #11 on: November 25, 2011, 05:21:26 PM »

Pt inceput salutari tuturor.In al doilea rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu stiam unde anume as putea sa o fac si sa deschid un alt subiect nu ar fi fost bine venit.
Acum o saptamana am avut placerea sa imi gasesc oglinda stanga rupta.caut de atunci pe toate site'urile de dezmembrari si nimic.La magazine de piese auto noi nu se vinde decat oglinda fara carcasa si as vrea sa stiu daca stie cineva,vreun parc de dezmembrari specializat pe suzuki.
multumesc.

Livius
Full Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.3 GL 2WD 2004

“The past doesn't equal the future.”

« Reply #12 on: November 25, 2011, 06:17:04 PM »

Salut! Eu ma gasit oglinda in Bragadiru la un centru de dezmembrari mai mic...undeva la iesirea spre Cornetu a localitatii...Incearca la nr asta de tel: 0723 469301...era un singur Ignis care nu mai avea mai nimic pe el - asta prin primavara...in schimb am luat oglinda dreapta iar cea din stanga o mai avea atunci, poti incerca un telefon...De asemenea eu ma interesasem si la ingaraj.ro si aveau la pretul de 392 lei. pe cea de la dezmembrari am dat 150 lei, cam fara tocmeala ce-i drept...Poti incerca un telefon, bafta!

“If you always do what you've always done, you'll only get what you've always gotten"
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: November 25, 2011, 06:17:04 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

MARCI
Newbie
*
Thumb Up

Model: IGNIS 4*4

« Reply #13 on: February 15, 2012, 10:35:01 PM »

Domnilor,am o mica intrebare;din ce am citit Ignisul are o garda la sol de 17 cm,dar nicaieri nu s-a facut precizarea cu ce cauciucuri , de 14 sau 15 inch. Eu iarna umblu cu 14,vara cu 15;si cei care au vazut masina ziceau ,cu cele pe 15 arata mai inalta.Acuma eu nu am stat sa masor cu ruleta distanta mai ales ca acuma e mai greu,masina fiind incaltata cu pneuri de 14.Acuma poate va intrebati de ce ma roade aspectul asta;simplu,la zapada care o am aici cred ca conteaza fiecare cm,si tare as vrea sa stiu care-i sunt limitele. Cei cu vechime pe forum pot sa-mi confirme care este inaltimea maxima peste care trece Ignisul fara probleme. Tin sa precizez ca in afara de zapada necurata de pe drum e de luat in calcul si faptul ca de la casa mea urc cam 1 km. pana la drum drept.Presupun ca daca trece de 20 cm nu mai ajung la munca,nu? ,ca doar nu e plug sa impinga zapada.

Batranul
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #14 on: February 16, 2012, 01:55:51 AM »

Nu am avut curiozitatea asta atat de exacta, dupa cum nici tu, daca ai sti garda la sol a masinii, n-o sa iesi cu ruleta afara din masina sa masori stratul de zapada.
Limita masinii e data de cele mai multe ori de sofer.
Daca zapada este proaspata, poti intra linistit si-n 25 cm de zapada. Daca zapada este tasata, 15 cm s-ar putea sa fie maximul in care poti intra. Si aici iar incep discutii: depinde si cati sunteti in masina, cum sunteti dispusi inauntru, specificul portiunii de drum.

Acu trei zile ma duceam sa scot pe unu cu bemveul (seria 3) dintr-un sant. Din pacate pentru el, a ajuns inaintea mea unul cu q7 - dorinta maxima sa-l ajute, dar dorinta si entuziasmul nu tin loc de creier. Nu am vrut sa-l umilesc scotand eu bemveul din sant (avand in vedere si faptul ca ambreiajul mi-e obosit), insa i-am zis ce sa faca sa reuseasca sa scoata masina aia din sant (dupa ce s-a chinuit vreo 10 min in zadar sa scoata masina). Solutia a fost extrem de simpla: eu si inca trei grasani ne-am urcat pe bancheta spate a q7-ului care avea acu aderenta pe toate 4 rotile, nu doar pe doua cat avea fara noi - usoara fiind in spate, acesta se ridica si q7-ele tragea numai cu fata.

Daca ar fi dupa mine, in zapada de 15 cm afanata poti intra fara emotii, iar pe distante scurte, poti baga si mai adanc (cum ar fi locuri de parcare nedeszapezite). Cu putina indemanare si uzura de ambreiaj nu ramai intapenit.

Uite pe aici (pe la min 1:20 ala gri intr-un camp cu zapada) sa iti faci o idee despre ce poate ignisul <a href="http://www.youtube.com/v/eSs4gZZQycQ&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/eSs4gZZQycQ&rel=0</a>

Spor sa ai!

miocrl
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.5 GLX "Metallic Grey"

Love is all around

« Reply #15 on: February 16, 2012, 12:08:09 PM »

ca doar nu e plug sa impinga zapada.
oare de ce nu s-a inventat un plug de dimensiuni mici, si usor sa fie atasat la masini mici pentru uz propriu. ai garda de 15, plugul sa fie pus la 15cm si tot ce e peste merge in lateral

fan al tricoului lui @Myrcea
Pages: 1 [2] 3 4
  Print  

Jump to: