Nu am avut curiozitatea asta atat de exacta, dupa cum nici tu, daca ai sti garda la sol a masinii, n-o sa iesi cu ruleta afara din masina sa masori stratul de zapada.
Limita masinii e data de cele mai multe ori de sofer.
Daca zapada este proaspata, poti intra linistit si-n 25 cm de zapada. Daca zapada este tasata, 15 cm s-ar putea sa fie maximul in care poti intra. Si aici iar incep discutii: depinde si cati sunteti in masina, cum sunteti dispusi inauntru, specificul portiunii de drum.
Acu trei zile ma duceam sa scot pe unu cu bemveul (seria 3) dintr-un sant. Din pacate pentru el, a ajuns inaintea mea unul cu q7 - dorinta maxima sa-l ajute, dar dorinta si entuziasmul nu tin loc de creier. Nu am vrut sa-l umilesc scotand eu bemveul din sant (avand in vedere si faptul ca ambreiajul mi-e obosit), insa i-am zis ce sa faca sa reuseasca sa scoata masina aia din sant (dupa ce s-a chinuit vreo 10 min in zadar sa scoata masina). Solutia a fost extrem de simpla: eu si inca trei grasani ne-am urcat pe bancheta spate a q7-ului care avea acu aderenta pe toate 4 rotile, nu doar pe doua cat avea fara noi - usoara fiind in spate, acesta se ridica si q7-ele tragea numai cu fata.
Daca ar fi dupa mine, in zapada de 15 cm afanata poti intra fara emotii, iar pe distante scurte, poti baga si mai adanc (cum ar fi locuri de parcare nedeszapezite). Cu putina indemanare si uzura de ambreiaj nu ramai intapenit.
Uite pe aici (pe la min 1:20 ala gri intr-un camp cu zapada) sa iti faci o idee despre ce poate ignisul
http://www.youtube.com/v/eSs4gZZQycQ&rel=0Spor sa ai!