Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 219
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Read 34867 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
lorivankenobi
Full Member
Sad

« Reply #16 on: February 18, 2009, 12:06:06 PM »

Dane, frumoasa masina ai !!!
Si inca ceva !!!!
Eu am B 72 ZXU la numarul de inmatriculare !!!

Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar
danker
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Ignis GC AC / Red Solid

« Reply #17 on: February 18, 2009, 01:13:20 PM »

Multumesc, multumesc! dar asteptam si pozele tale, cat despre coincidenta cu numarul.....ce sa zic ma bucur

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
lorivankenobi
Full Member
Sad

« Reply #18 on: February 18, 2009, 01:21:06 PM »

Asta ar fi masinuta mea.
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2t6nc9

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #18 on: February 18, 2009, 01:21:06 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

danker
Hero Member
Cheesy

Model: Ignis GC AC / Red Solid

« Reply #19 on: February 18, 2009, 01:25:02 PM »

He,he, misto... 1mil de km fara incidente!

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
Stefan
Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.5 4x4

FeeL the SnoW!

« Reply #20 on: February 18, 2009, 01:52:22 PM »

lorivankenobi  ce inseamna intalniri dupa model IBT Hu. ???

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #20 on: February 18, 2009, 01:52:22 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

lorivankenobi
Full Member
Sad

« Reply #21 on: February 18, 2009, 03:12:51 PM »

Danker, danke, si tie la fel
Rapstyle: chiar ma gandeam sa scoatem partea asta din titlul Topicului, daca se poate. In fond, nu avem nevoie de nici un model, ci mai degraba ar fi ok sa fim originali.

IBT inseamna "Ignis Barati Tarsasag" = Cercul Prietenilor Ignis. In Hu exista 3 forumuri mari dedicate Ignisului:
1. forumul de pe ignisklub.hu (asociatie legal infiintata, principalul "motor" al comunitatii posesorilor de Ignis),
2. forumul "Ignis" de pe totalcar.hu (totalcar.hu portal dedicat a tot ceea ce inseamna masini si moticiclete, cu forumuir pentru marci, modele, etc.) - este deschis tuturor.
3. forumul IBT, tot de pe totalcar.hu. S-a desprins din forumul "Ignis", in urma unor tentative de denigrare, deradere a unor vizitatori. In acest forum scriu apr. 20 de oameni, cu varste apropiate, interese comune, etc. Interesele se discuta pe acest forum: ca sunt de ordin gastric, sau familie, motoare, etc (am mai zis), totul se pune pe acest topic. Forumul "Ignis" a ramas strict pentru probleme tehnice, etc. De remarcat faptul ca oamenii din IBT au organizat intalniri in afara Ignisklub, deci neoficiale. Aceste intalniri au condus la legarea unor relatii de prietenie intre "membrii" si familiile lor, astfel ca pe acest forum nu scriu doar barbati posesori de Ignis, ci si sotiile, copii lor. Bine'nteles, totul are legatura cu Ignisul . Datorita acestor intalniri si legaturi, atmosfera de pe forum este una destinsa, de prietenie, informatiile cerut vin imediat din partea unui membru, se acorda ajutor/suport moral, etc.

Eu unul imi doresc un forum in care sa nu vad injuraturi la adresa membrilor, iar atmosfera sa fie una de respect reciproc. Pana acum, vad ca e mai mult decat OK.

Ma refeream mai degraba la o atmosfera a forumului care sa persiste si la eventualele intalniri ale noastre, decat la o modalitate anume de intalnire. 
Cei de pe Ibt, au inchiriat vara trecuta o parte dintr-un camping, pentru apr. 4 zile. Au fost cu corturi, familie, catei, purcei, etc. S-au vizualizat masinile, s-a baut, s-a mancat, etc. Apoi, in decembrie, apr. aceeasi gasca s-a intalnit intr-un sat numit "Craciun". Totul a durat o zi. Vara asta, dupa cum am spus, se planuieste o saptamana la Szeged, intr-un camping unde au strand, bai termale, etc. (la ei e la moda asta . Relaxare, bibilit masinutzele, baie, mancare, gratare, discutii, alergat copii, etc ....

Fara sa incerc sa induc vreo atmosfera in forum, cred ca mai exista oameni cu bun simt si pe la noi, care isi doresc sa evadeze cu alti oameni (chiar daca total necunoscuti) care impart aceleasi pasiuni comune - in acest caz o masina, Ignisul .
Pana la urma logo'ul este: "promovam traficul civilizat" - haideti sa promovam si oamenii civilizati, daca tot ne-am apucat de treaba .

What say you?

Sorry, daca m-am lungit prea mult .

Stefan
Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.5 4x4

FeeL the SnoW!

« Reply #22 on: February 18, 2009, 03:49:07 PM »

oke, o sa modific titlul ca nu prea are legatura in Romania, dar baza e foarte buna. Si eu imi doresc sa ajungem sa facem 2 intalniri mari (nationale) pe an, sa mergem 3-4 zile la cort si sa ne distram. Daca vrem sa mergem la camping trbuie sa o facem in afara Romaniei la noi exista doar camp ...

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..
lorivankenobi
Full Member
Sad

« Reply #23 on: February 18, 2009, 03:50:38 PM »

Total de acord .

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 219
  Print  

Jump to: