Welcome Guest , please login or register
Pages: [1] 2 3 ... 217
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Read 33018 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lorivankenobi
Full Member
Sad

« on: February 16, 2009, 10:10:24 PM »

Salutare tuturor!
Vazand ca exista multe intrebari referitoare la Ignis, si nu numai, propun acest topic sa le contopeasca pe toate, din prisma oamenilor si a legaturilor dintre ei, ai celor care scriu aici.
Mie unul mi se pare greu sa zapez prin mai multe topicuri referitoare la Ignis.
Daca exista un anumit subiect, sunt de acord sa postam numai acolo.
In rest, sunt foarte convins ca merge sa ne scriem gandurile, temerile, problemele intr-un singur topic. Mai mult decat atat, cred ca un membru nou poate sa afle mai multe lucruri desrpre aceasta masinuta direct de la noi, oamenii care o au, si care o folosesc.
Modelul l-am imprumutat de pe totalcar.hu, unde exista Ignis forum, si IBT( prietenii Ignis). Primul forum este pentru toata lumea, se discuta orice problema tehnica, estetica despre Ignis, iar celalalt este dedicat (desi deschis 100%), unui cerc restrans, care au organizat deja intalniri, sedinte de lucru de modificari, etc. (de la schimb de retete de tort, sfaturi pentru cumparat telefoane mobile, uleiuri auto, situatie economica, montat led-uri pe ignis, modificat filtre de aer, pana la tuning, instalatii audio pt. masina, etc. )

Sper sa fie ok aceasta propunere de topic, si sa mergem mai departe cu un "tot unitar".

Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #1 on: February 17, 2009, 12:38:05 AM »

Nu seamana cu un fel de "Cafenea"
Intreb si eu.

Suzuki Vitara Forum
lorivankenobi
Full Member
Sad

« Reply #2 on: February 17, 2009, 09:57:25 AM »

Yes, simplu, si eficient formulat 

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: February 17, 2009, 09:57:25 AM »

Tu pentru SuzukiClub

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #3 on: February 17, 2009, 10:02:38 AM »

Mie mi se par mai ok discutiile structurate, pentru ca altfel nu vor fi decat multe si diverse informatii aruncate intr-un singur topic. Daca vrei sa cauti ceva, nu stiu cum vei gasi in momentul in care topicul va avea 50 de pagini, de exemplu. Dar ma rog, treaba voastra

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
danker
Hero Member
Cheesy

Model: Ignis GC AC / Red Solid

« Reply #4 on: February 17, 2009, 11:36:16 AM »

- Eu ma bucur in primul rand ca suntem din ce in ce mai multi membrii ignisisti activi, e buna ideea unui asemenea topic, probabil ca scopul lui ar fi sa ne apropiem mai mult intre noi, o problema totusi ramane, cand va fi foarte stufos nu  o sa mai gasim informatia necesara rapid si nici nu o sa stim unde sa o cautam si o sa  inceapa sa se repete intrebari puse cateva pagini inainte.
- Sigur, membrii simt de multe ori nevoia sa discute liber despre orice si este firesc, asa este natura umana, totusi interventiile moderatorilor ca discutiile sa revina la subiect, desi suparatoare si enervante uneori au totusi rostul lor, adica de a face mai usoara si mai rapida cautarea unui subiect,.... putem experimenta  pentru discutii generale, dar chiar si asa, acest neajuns va fi prezent si oricum sper sa nu abandonam topicurile specializate existente.
« Last Edit: March 01, 2009, 10:35:43 PM by danker62 » Logged

Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #4 on: February 17, 2009, 11:36:16 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Stefan
Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.5 4x4

FeeL the SnoW!

« Reply #5 on: February 17, 2009, 11:59:27 AM »

Voi lasa acest topic deschis o perioada, o sa postam aici ce nu este la obiect.
de exemplu:

Cineva scrie: Am o problema cu alternatorul! Nu mai primeste curent! Ce ma sfatuiti?

Se discuta pe acest subiect 3-4 pagini, apoi moderatorii forum-ului muta Problema + Rezolvari din topic in categoriile corespunzatoare. Asa aici ramane discutia cu intrebari si off-topic-uri iar acolo se muta Subiectul + Rezolvarea! Ce parere aveti?
« Last Edit: February 17, 2009, 04:23:33 PM by RapStyle » Logged

..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #6 on: February 17, 2009, 12:18:13 PM »

Good point @RapStyle!

Suzuki Vitara Forum
lorivankenobi
Full Member
Sad

« Reply #7 on: February 17, 2009, 01:38:12 PM »

Subscriu lui Danker, ideea era sa ne apropiem mai mult intre noi., astfel fluxul de informatii devine mai rapid si mai coerent.
Sunt de acord cu propunerea lui Rapstyle, desi imi dau seama ca pentru el este o munca in plus.

Multumesc.

Pages: [1] 2 3 ... 217
  Print  

Jump to: