Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 2 3 [4] 5 6
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Stiri si zvonuri din industria auto  (Read 1500 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
macmat
Hero Member
Cheesy

Marca: suzuki
Model: sx4

« Reply #24 on: January 19, 2012, 10:11:50 PM »

:pardon:Scuzele tb.sa vina din partea mea.Si vin!! :pardon:A fost o simpla incercare de a descreti frunti. P.S. Apropo' de marimea tastelor.......Eu am pe tastaura ,imediat deasupra partii inferioare o tasta mare si lunga pe care nu scrie nimic................si cit spatiu ar fi avut............. Ma voi opri fiindca "miroase" a off-topic!

adrian_r5
Moderator
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #25 on: January 19, 2012, 11:37:05 PM »

DACIA LODGY, in teste pe strazile Romaniei - VIDEO

Eu am pe tastaura ,imediat deasupra partii inferioare o tasta mare si lunga pe care nu scrie nimic................si cit spatiu ar fi avut.............

Si daca apesi pe ea apare ceva scris pe ecran 

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
hugbear
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS

« Reply #26 on: January 19, 2012, 11:45:00 PM »

In mod absolut evident, atunci cand o apesi apare pe ecran un NIMIC de forma unui spatiu gol.......

Nu-i prost cine nu stie, e prost cine nu-ntreaba!
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #26 on: January 19, 2012, 11:45:00 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis MK1

« Reply #27 on: January 20, 2012, 01:19:47 PM »

In ce lume trista am ajuns sa traim ...

http://www.caradvice.com.au/155922/turkish-equity-firm-could-buy-saab-report/
http://www.caradvice.com.au/153406/investors-from-india-turkey-could-still-save-saab/

\2  roti   :   Schwinn PDG Aluminum - road racing bike
\4  roti   :   Suzuki Ignis MK1
\2 maini :   Finn GIZMO sit-on-top kayak || Delta C1 - Olympic Sprint Canoe
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #28 on: January 20, 2012, 02:57:26 PM »

DACIA LODGY, in teste pe strazile Romaniei - VIDEO

Nu credeam sa existe cineva care sa asculte Radio Trinitas in masina....Bine, Jiji nu intra in statistica 

<a href="http://www.youtube.com/v/ew6thi-6YlA&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ew6thi-6YlA&rel=0</a>
« Last Edit: January 20, 2012, 02:59:04 PM by cristyyy2003 » Logged

Suzuki Vitara Forum
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #28 on: January 20, 2012, 02:57:26 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

shpeedy
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 4WD GS Bright Red

« Reply #29 on: January 20, 2012, 03:42:03 PM »

Parerea mea e ca niciuna dintre alternative nu e de lepadat.

Indienii au deja in portofolio marci mai tari decat Saab, care nu o duc chiar rau (vezi Jaguar si Land Rover).

Turcia chiar are sanse sa devina ceea ce si-a propus - noul lider al lumii arabe si un model pentru celelalte state. Uite o dovada a reformelor care au rolul - zic eu - clar de a promova progresul tehnologic al tarii - Turcia_investeste_in_educatia_viitorului (interesant si modelul economic). In plus, la peste un milion de automobile produse anual, chiar au o industrie auto.

Cum am spus, parerea mea...

Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.
Maioru
Sr. Member
Cheesy

« Reply #30 on: February 02, 2012, 09:34:29 AM »

Suzuki G70 vine şi la Salonul Auto de la Geneva
De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.02.2012 ...Suzuki vine la Geneva cu două concepte, ambele prezentate anterior la Salonul Auto de la Tokyo, dar cu denumiri diferite. Caracteristicile celor două modele au rămas neschimbate.
Suzuki vine la Salonul Auto de la Geneva alături de conceptele G70 şi Swift Range Extender. Modelul G70 a mai fost prezentat publicului, debutul acestuia având loc la Salonul Auto de la Tokyo sub denumirea de Regina. Modelul are o masă de 730 kilograme şi reprezintă viziunea mărcii în privinţa viitoarei compacte din portofoliu. Versiunea de serie a lui G70 Concept va fi un model global şi va fi vândut în aceeaşi formă pe toate pieţele pe care va fi introdus. În ceea ce priveşte motorizarea, nu există niciun detaliu în afară de consum şi emisii, acestea fiind anunţate la 3.1 litri la sută şi 70 de grame de CO2 pe kilometru.
Suzuki Swift Range Extender este un hibrid echipat cu un motor pe benzină de 660 centimetri cubi, cu trei cilindri în linie, cuplat unui generator. În comparaţie cu un vehicul electric, acesta poate să parcurgă mai mulţi kilometri şi nu este constrâns de existenţa unei prize pentru a putea merge mai departe. Graţie îmbunătăţirilor operate de inginerii niponi, Swift Range Extender poate parcurge 30 de kilometri cu bateriile încărcate la maxim.
Pentru moment, cei de la Suzuki nu au anunţat debutul unor versiuni de serie ale celor două concepte pe care le vor aduce la Geneva. Conceptul G70 este gândit pentru producţie, în timp ce versiunea hibridă a lui Swift este bazată pe un model de serie şi prezintă numeroase elemente de producţie.

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009
Leutz
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis MK1

« Reply #31 on: February 08, 2012, 08:18:13 AM »

Se pare ca nici celor de la Mitsubishi nu le merge prea bine, din pacate.
Intrebarea care se naste e deja ... clasica: cine credeti ca va pune mana pe ea? Pardon; nu intrebarea, ci raspunsul.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/fabrica-auto-din-olanda-de-vanzare-pentru-un-euro-965320.html

\2  roti   :   Schwinn PDG Aluminum - road racing bike
\4  roti   :   Suzuki Ignis MK1
\2 maini :   Finn GIZMO sit-on-top kayak || Delta C1 - Olympic Sprint Canoe
Pages: 1 2 3 [4] 5 6
  Print  

Jump to: