Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 13 14 [15]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Vreau sa emigrez  (Read 2841 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #112 on: October 21, 2011, 09:32:51 PM »

Am un bebe de trei luni

Feicitari!  Sa creasca mare, frumos si sanatos si sa va aduca numai bucurii.   aplauze

dar daca noi ne plangem care avem Suzuki, atunci ce sa mai zicem de cei mai jos ca noi si nu sunt putini deloc.

Presupun ca te referi la nivelul scazut de trai din punct de vedere financiar, dar asta nu cred ca e totul. E doar o parte din efectul generat de "cangrenizarea" societatii romanesti, in general.

Am un bebe de trei luni pe care nu stiu ce o sa il astepte in viitor, dar o sa fac tot posibilul sa fie bine si vreau sa creasca cu altii copii de seama lui aici in tara noastra.

Ca si copii nu ne putem alege parintii, dar ca si parinti influientam in mod cert viitorul copiilor.

der Weg ist das Ziel
Geo (SX4Owner)
Sr. Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: SX4 GS 4x4 Galactic Gray Metallic

Happy that i'm not anymore SX4Dreamer

« Reply #113 on: October 21, 2011, 10:41:38 PM »

Si noi si bebe iti multumim de urari. In alta ordine de idei daca societatea nostra este cangrenizata, nu prea sunt genul care vreau sa o las sa moara,  sunt optimistul incurabil care moare odata cu ea 

SAYURI, o gheisa plina de talente
Iahim
Sr. Member
Thumb Up

Suzeta Splash 1,2

« Reply #114 on: January 10, 2012, 05:19:17 PM »

Cautand astazi ceva informatii auto, am gasit pe un forum motivatia de mai jos. Sincer pe mine m-a transpus in fata celebrului Zid al Plangerii:

Gandita ca o firma, Romania are 21,5 mil locuitori / 1 mil = 21,5 angajati.
Din totalul de angajati:
- 2,5 sunt plecati in strainatate;
- 14,5 copii, bolnavi, pensionari, someri, etc. (consumatori);
- 4,5 lucreaza;
- 1,5 din cei care lucreaza sunt bugetari;
- 2 preseteaza diferite servicii;
- 1,5 lucreaza in productie;
Acuma mergem invers cu calculul:
- 1,5 oameni lucreaza
- 17,5 stau
- 2,5 sunt in concediu in strainatate

echivalam totul la o persoana: Avem o firma in care 1 om munceste si 14 stau. Si toti iau salarii si firma trebuie sa traiasca.

Eu va pun pe oricare 1 din voi sa munciti pentru 14 oameni, sa le asigurati tot ce este necesar pentru ca ei sa supravietuiasca(mancare, case, masini, drumuri, etc) si va garantez ca nu o sa puteti face fata.

Si ce face directorul acestei firme falimentare: Inca se imprumuta la banca mult peste puterile firmei lui.
Daca ar fi firma mea, as falimenta-o in secunda urmatoare.

Dar totusi Romania merge inainte cu imprumuturile. Adica cu praf in ochi. Pe langa ca trebuie sa dai inapoi banii imprumitati se aduna si o suma imensa din dobanda.
Si cine va plati ?
Probabil China. Va cumpara ea imprumuturile si ne va refinanta. Ei au foarte multi bani (cash/lichizi) dar stim cu totii ce inseamna refinantare: marirea perioadei de imprumut cu cresterea valorii finale imprumut + dobanda, deci si mai mare ....cat.
Si cine totusi va plati la final ?
Pai eu, voi, copiii nostri, copiii copiilor, etc. generatii si generatii de acum incolo.
Va spun eu: nimeni nu ne iarta datoriile !

Ati spus mai adineaori ca eu am avut sansa.....e adevarat, cu Canada e cheltuiala foarte mare pentru un cetatean roman....in final se ajunge undeva la 18.000EURO pentru 2 persoane cu taxele de emigrare si primele luni de Canada asigurate. Dar trebuie sa va ganditi ca al 2-lea cel mai adevarat loc de pe planeta unde se poate trai e doar la 800km de Cluj: Viena, Austria. Ai urcat in masina si in 10 ore sari 40 de ani de civilizatie. Eu anii astia nu vreau sa-i petrec aici......E pacat fata de mine, familia si copiii mei......Eu am prieteni care se duc la interviuri de munca in Germania. Au avut curaj pentru o viata mai buna. Am prieten in Vancouver Canada care s-a dus la 44 ani si lucreaza in constructii....si are sotie si 2 copii.
Dar am si prieteni, cupluri, care dupa 2-3 ani de munca in Canada stau la poarta vilei lor si conduc ultimul tip de GTR. Pentru ca au vrut si au reusit !

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #114 on: January 10, 2012, 05:19:17 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #115 on: April 15, 2012, 11:07:02 PM »

Foarte curand o sa public costurile reale pentru un dosar de emigrare pe partea franceza.... Nici macar nu se apropie de suma de 18000€...

Suzuki Vitara Forum
rexkrokiDAU
Hero Member
Thumb Up

SX4 1.6 GS 4WD sunlight copper din 06.06.2008

« Reply #116 on: April 21, 2012, 12:05:12 AM »

Visez

<a href="http://www.youtube.com/v/MKbzQIWzCjc&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/MKbzQIWzCjc&rel=0</a>

der Weg ist das Ziel
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #116 on: April 21, 2012, 12:05:12 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Pages: 1 ... 13 14 [15]
  Print  

Jump to: