Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 172
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Read 28015 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #376 on: July 22, 2010, 03:31:22 PM »

...........

/mode popcorn on
/open beer can
/relax

zambaretul care rade e de la mine pentru treaba de mai sus...
Cum zice si Batranul, hai sa ne bucuram de cele mai simple lucruri in viata ca-i pacat sa ne certam...

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
Maioru
Sr. Member
Cheesy

« Reply #377 on: July 22, 2010, 04:03:37 PM »

[Cine ti-a povestit asa ceva?
Se lucreaza pana la 50 de grade nu seara si dimineata . Lucrul doar la temperatura de 50 de grade se opreste >. Noaptea nici macar nu ai voie sa parasesti campurile- iti trebuie permise speciale . Asa ca las-o , ti-am spus , nu mai povesti fara sa stii .Si apropo cand au fost la noi -30 de grade ?
Stii tu ce e aia santier , sau iar vorbesti din povestiri ?
[/quote]
Prin 2004, la sfarsitul lui aprilie, am fost cu sotia in EAU-la Dubai. Seara, fiind putin mai racoare am mers in zona Burj al Arab si am vizitat cu pasul locurile. Se lucra si noaptea la prima insula a palmierului si la multe constructii in zona- un furnicar de rabe,o padure de macarale, lumini ca ziua si din cauza nisipului fin purtau mascute faciale. Mentionez ca ziua nu stiu daca intrerupeau lucrul sau nu.

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009
body
Sr. Member
Thumb Down

« Reply #378 on: July 22, 2010, 04:37:36 PM »

Era vorba de lucrul in desert , nu in oras si in nici un caz in Palm Island sau la alte asemenea obiective unde se lucreaza NON STOP .

Seic de ploiesti cu Noul Elantra si nevasta cu SX4
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #378 on: July 22, 2010, 04:37:36 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Maioru
Sr. Member
Cheesy

« Reply #379 on: July 22, 2010, 04:42:33 PM »

Am inteles !
La noi multe lucrari s-ar finaliza mai repede daca s-ar lucra si noaptea, ma refer in special la drumuri-dar e greu angajatorului sa dea sporuri.

MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009
WayOfLife
Hero Member
Cheesy

Model: Swift 1.3 GS

Fuffy POWER! - 0720.885.092

« Reply #380 on: July 22, 2010, 04:51:54 PM »

Am inteles !
......dar e greu angajatorului sa dea sporuri.

e greu sa plateasca si conform contract d-apoi sporuri...

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #380 on: July 22, 2010, 04:51:54 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #381 on: July 22, 2010, 06:30:38 PM »

1. Si apropo cand au fost la noi -30 de grade ?
2. Stii tu ce e aia santier , sau iar vorbesti din povestiri ?

1. In ultimul timp, au fost chiar in iarna trecuta.

2. Vezi, iar ma iei la misto si eu iti vorbesc serios. Am lucrat de la a intinde trasee telefonice pe stilpi, in centralizare si telecomanda si pina la lucrari manuale si mecanizate de linii. Arunca un ochi aici http://www.forumtrenuri.com/utilaje-f20/utilaje-cfr-t157.htm . Este un forum cu utilaje cu care se lucreaza in C.F.R. din care, unele mai vechi nu au nici incalzitoare si nici dotate cu aer conditionat cum au inceput sa apara in ultima vreme. Nu te lua numai dupa poze si gindeste ca aceste utilaje nu le gasesti numai in gari pt a fi fotografiate. Echipe intregi de oameni locuiesc saptamini intregi in vagoane insalubre pt a intretine linia in stare cit mai buna cu putinta in lipsa fondurilor deturnate spre alte activitati. In C.F.R. ca si in armata, ordinele se executa si nu se discuta asa ca, intemperiile nu conteaza iar trenurile trebuie sa mearga.
1x Thumb Up 1x Thumb Down

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
deconectat
Administrator
Hero Member
Cheesy

Marca: Dacia
Model: Logan

Membru cu logan

« Reply #382 on: July 22, 2010, 07:43:15 PM »

http://prinbrasov.com/2010/07/politia-brasov-bateti-in-ceva-tare-ca-fuge-ursul-noi-nu-mai-venim/

42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/
gabineg
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 GLX 4WD

Suzuki SX4 GLX 4WD

« Reply #383 on: July 26, 2010, 11:50:34 AM »

http://www.postimage.org/image.php?v=TstSpv0

Pages: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 172
  Print  

Jump to: