Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 172
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Read 28015 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Andrei Suzuki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Respect a man's car and the man respects you!

« Reply #488 on: September 11, 2010, 02:51:58 PM »

Traim intr-un oras de CA**T.Dar presupun ca asta o stiati majoritatea.
  Nu stiu ce m-a facut acu vreo juma de ora sa ma uit pe geam.. L-am vazut pe un TARAN (care nu are nici o legatura cu oamenii care stau la tara-tot respectul pt cat muncesc acolo) care munceste pe-aici la spart..asfaltat si spart la loc, cu o roaba pe langa masina mea.Evident ca am ramas la geam sa vad ce naiba face;mai avea si 2 lopeti care stateau sa cada. Omu a asteptat sa iasa o masina din parcare,dupa care se aseaza frumos pe vine,rezemat de un gard si vad ca duce mana spre roata la Swift.Mi-am dat seama ca vrea sa ia capacelul de la ventil.Am strigat dupa el "Ba ce faci acolo, fut*&$%* si *#&$^* *#&$^" la care el "CE fac.nu fac nimic".
  Evident ca pana sa ajung eu jos omu disparuse de mult.Am dat 2,3 ture de bloc si prin jurul strazilor pe-aici dar evident ca nu am gasit nimic.
 M-a usurat de 2 capacele;nu stiu daca acum sau alta data.Pe al 3-lea il opera acum.  
 Am scos capacelele ramase la mine (2 adica) si cele la Ignis si pana nu dispar astia din zona nu le pun la loc.
 Isi merita soarta nene.Sa dea domnu sa fie nevoiti sa lucreze la +50 de grade si la iarna la -30. Si sa nu spuneti sa nu generalizez ca am mai auzit cazuri sa dispara diverse chestii de pe masini cand sunt lucrari in zona. Deci e o practica comuna.

PS: stergatoarele inca le mai am. LOL Alea probabil se desfac ceva mai greu si nu ii duce atata capu.

2006 Mazda 6 MPS
cobra20
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis GL; 2WD

GL Albastru (ZCH-Cat's Eye Blue 4)

« Reply #489 on: September 11, 2010, 03:29:30 PM »

Astia ar trebui impuscati in cap  mama ce pofta am de asa ceva

Something, somewhere went terribly wrong.

SJ 88 TAS         Tel.:0754.095.608
http://tutorialesuzukiignis.blogspot.com/

аварийное открытие замков[
csb
Jr. Member
**
Thumb Up

Marca: SUZUKI
Model: SX4

« Reply #490 on: September 11, 2010, 03:54:03 PM »

Am am fost de curand la o nunta intr-un sat din Prahova si a doua zi am observat ca nu mai aveam nici un capacel de ventil... si-a tunat un taran dacia  Hmm

CsB

SUZUKI SX4 1.6 GS 4WD ESP gri
SAAB 9-3 1.9TID VECTOR nocturne blue
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #490 on: September 11, 2010, 03:54:03 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Andrei Suzuki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #491 on: September 11, 2010, 03:57:21 PM »

Mda,probabil ca asta avea nevoie sa-si puna la troaca..sau la caruta.
Oricum,nu paguba e importanta.Naiba,e 5ron un ventil da-la cu tot cu capac. Pe mine gestul ma enerveaza la culme. Si ce tupeu au frate,in mijlocul zilei asa... Doamne..

2006 Mazda 6 MPS
Racky
Hero Member
Cheesy

Marca: PeJos
Model: RackyMobil, 23cm3, 2 PP (picioare putere), carburant : apa plata

Romanian Road Runner - Membru "adoptat"

« Reply #492 on: September 11, 2010, 04:05:33 PM »

Crezi ca e culmea tupeului la hoti ? Da ce zici de treaba urmatoare : intr-o zona centrala si aglomerata cineva si-a uitat in masina pe scaunul din dreapta borseta. Acelei masini i se sparge geamul in plina zi si aglomeratia aferenta...

Meniu pescaresc : dimineata CRAP de foame, la amiaza STIU CA n-am ce manca, iar seara SOMN pe stomacul gol.
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #492 on: September 11, 2010, 04:05:33 PM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

gabineg
Hero Member
Cheesy

Marca: Suzuki
Model: SX4 GLX 4WD

Suzuki SX4 GLX 4WD

« Reply #493 on: September 11, 2010, 05:45:02 PM »

Hai sa va zic si eu una, care se repeta perpetuu de vreo 5 ani incoace. Intr-o institutie de invatamant superior, la inceputul fiecarui semestru, se pun la punct PC-urile pentru laboratoarele de informatica si metode numerice. In acest moment, se constata ca 30 % din mouse-uri nu au BILA ! Ce fac studentii cu ele ? Joaca fotbal in pauze pe cimentul holurilor...

Laurentiu
Hero Member
Thumb Up

« Reply #494 on: September 11, 2010, 06:15:51 PM »

Traim intr-un oras de CA**T.
In ultimele 6 mesaje vad ca semnatarii sint majoritatea din Bucuresti sau de prin apropiere.
Prin alte orase nu se mai practica de multa vreme furtul de capace ventil, ridicarea stergatoarelor cind ocupi un loc de parcare, taierea cauciucurilor etc.

"Niciodata nu te certa cu un idiot.Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!"
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat ajung sa iubesc mai mult animalele" - A.H.
Andrei Suzuki
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #495 on: September 11, 2010, 07:52:02 PM »

Inseamna ca prin alte parti lumea s-a mai civilizat,ceea ce e un lucru bun.
Am un coleg la serviciu care e din Baia Mare;aici sta in chirie.Asta vara cand a fost in concediu si-a cumparat si el o masina. O luna cat a stat la Baia Mare n-a patit nimic.Dupa o saptamana in Bucuresti a ramas fara un capac (care acopera prezoanele la janta de aliaj) si capacelul care ascunde locul unde bagi carligul de tractare.

2006 Mazda 6 MPS
Pages: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 172
  Print  

Jump to: