Traim intr-un oras de CA**T.Dar presupun ca asta o stiati majoritatea.
Nu stiu ce m-a facut acu vreo juma de ora sa ma uit pe geam.. L-am vazut pe un TARAN (care nu are nici o legatura cu oamenii care stau la tara-tot respectul pt cat muncesc acolo) care munceste pe-aici la spart..asfaltat si spart la loc, cu o roaba pe langa masina mea.Evident ca am ramas la geam sa vad ce naiba face;mai avea si 2 lopeti care stateau sa cada. Omu a asteptat sa iasa o masina din parcare,dupa care se aseaza frumos pe vine,rezemat de un gard si vad ca duce mana spre roata la Swift.Mi-am dat seama ca vrea sa ia capacelul de la ventil.Am strigat dupa el "Ba ce faci acolo, fut*&$%* si *#&$^* *#&$^" la care el "CE fac.nu fac nimic".
Evident ca pana sa ajung eu jos omu disparuse de mult.Am dat 2,3 ture de bloc si prin jurul strazilor pe-aici dar evident ca nu am gasit nimic.
M-a usurat de 2 capacele;nu stiu daca acum sau alta data.Pe al 3-lea il opera acum.

Am scos capacelele ramase la mine (2 adica) si cele la Ignis si pana nu dispar astia din zona nu le pun la loc.
Isi merita soarta nene.Sa dea domnu sa fie nevoiti sa lucreze la +50 de grade si la iarna la -30. Si sa nu spuneti sa nu generalizez ca am mai auzit cazuri sa dispara diverse chestii de pe masini cand sunt lucrari in zona. Deci e o practica comuna.
PS: stergatoarele inca le mai am.

Alea probabil se desfac ceva mai greu si nu ii duce atata capu.