Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 161
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Read 25107 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
deconectat
Administrator
Hero Member
Cheesy

Marca: Dacia
Model: Logan

Membru cu logan

« Reply #392 on: August 01, 2010, 09:05:32 AM »

Pana si in cel mai indepartate sate am vazut antene de satelit.
Si crezi ca taraf tv e o sursa buna de educatie?

Nu stiu foarte multe despre cum a fost realizat acest studiu, nu am vazut intrebarile si nu stiu care a fost esantionul. Nu am gasit informatiile astea pe nici un site de stiri.
Fiind vorba de un studiu efectuat de o facultate, am sa presupun ca a fost facut de studenti care au vrut si ei un punct - 2 in plus la nota si care au fost lenesi. Respondentii cel mai probabil sunt bucuresteni (deci nu oameni de la tara) care au mult timp liber si au avut rabdare sa raspunda la intrebari.

42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/
bogdanb
Moderator
Hero Member
Thumb Up

« Reply #393 on: August 01, 2010, 08:26:18 PM »

... am sa presupun ca a fost facut de studenti care au vrut si ei un punct - 2 in plus la nota ...

Nu cred ca e important cum a fost facut. Mai degraba, mi se pare grav ca prin acest pseudo-studiu se incearca inducerea ideii ca suntem un popor primitiv si analfabet, ceea ce imi permit sa cred ca e absolut eronat.
Deci, si eu cred ca e vorba de un proiect scolar preluat de "o anumita parte a presei" cu imbecilitatea ce o caracterizeaza...

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q
Batranul
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #394 on: August 01, 2010, 11:06:24 PM »

Mai degraba, mi se pare grav ca prin acest pseudo-studiu se incearca inducerea ideii ca suntem un popor primitiv si analfabet, ceea ce imi permit sa cred ca e absolut eronat.

Imi pare rau sa iti ruinez sentimentul patriot din care decurge increderea in capacitatile 'telectuale ale natiei, insa, majoritatea beduinilor care populeaza tara asta se regasesc exact in profilul care reiese din test. Si o zice unul care a mai facut practica pedagogica cu cativa ani in urma, cu nevasta permanent conectata la tanara generatie (ea fiind profesoara)...in plus am intrebat si eu de curiozitate vreo 2 persoane dintr-o cu totul alta clasa de varsta - 60+ si care erau convinsi ca da...soare se invarte in jurul pamantului.

Bine, nu e cazul sa ne simtitm prost fata de colegii europeni - media lor cel mai probabil e cam aceeasi cu a noastra!

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #394 on: August 01, 2010, 11:06:24 PM »

Tu pentru SuzukiClub

deconectat
Administrator
Hero Member
Cheesy

Membru cu logan

« Reply #395 on: August 02, 2010, 12:06:11 AM »

Mai degraba, mi se pare grav ca prin acest pseudo-studiu se incearca inducerea ideii ca suntem un popor primitiv si analfabet, ceea ce imi permit sa cred ca e absolut eronat.
Eu nu sunt chiar asa convins ca rezultatul e eronat...

In cercurile noastre de prieteni probabil ca nu avem astfel de oameni, insa asta nu inseamna ca ei nu exista. Am lucrat destul de mult cu oamenii si incep sa cred ca rezultatele acelui studiu nu sunt foarte departe de adevar.

As vrea totusi sa vad macar intrebarile, pentru ca daca te intreba cineva pe strada daca soarele se invarte in jurul pamantului, s-ar putea sa zici da fara sa te gandesti prea mult, mai ales daca esti conditionat in acest sens (serie de intrebari rapide la care raspunsul este evident "da" urmate de aceasta intrebare).

42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
hugbear
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4 1.6 GS

« Reply #396 on: August 02, 2010, 12:56:56 AM »

A fost sambata pe Antena3 parca un reportaj extensiv exact pe tema studiului respectiv. N-am fost foarte atent, l-am remarcat "din goana zapping-ului". Si intr-adevar, din pacate constat ca rezultatele sondajului sunt foarte aproape de adevar . Nu stiu cata consolare ne aduce faptul ca "si a vecinului e pe moarte" (asta daca asa o fi). In orice caz, cred ca studiul explica apatia si lipsa de reactie a concetatenilor la nebuniile ce li se intampla ("Ce sa-i faci, soarta! Asa a vrut Al-de-Sus, sa avem noi ghinion...")

Nu-i prost cine nu stie, e prost cine nu-ntreaba!
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #396 on: August 02, 2010, 12:56:56 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

Batranul
Hero Member
Thumb Up

Model: Ignis 1.5 GS 4WD

« Reply #397 on: August 02, 2010, 06:22:01 AM »

Cea mai tare e "ne bate d-zeu ca suntem rai"

LOL LOL LOL LOL

serios acu, parca am fi tara bananiera, acu 5 secole!

Partea proasta e ca, saracii cei care folosesc fraza de mai sus sunt cinvinsi de ea...si chiar mai mult, or avea si dreptate. Ghinionul e ca d-zeu ii bate pe aia micii si saracii pt rautatile alor mari. 

deconectat
Administrator
Hero Member
Cheesy

Membru cu logan

« Reply #398 on: August 02, 2010, 09:25:38 AM »

Pai pana la urma avem nevoie de mai multi mecanici si tinichigii auto, nu de filosofi...sau cel putin asa am auzit pe la tv acum ceva vreme...

adrian_r5
Echipa Moderatorilor
Hero Member
Cheesy

Model: SX4 1.5 GLX SE

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die

« Reply #399 on: August 02, 2010, 10:13:37 AM »

Pai pana la urma avem nevoie de mai multi mecanici si tinichigii auto

... si de care mecanici avem nevoie ... de aia care desfac capatu' de bara cu ciocanu' sau de aia care folosesc presa 

"esics 1.5 geleics se"

Better Motörhead than Dead
Pages: 1 ... 48 49 [50] 51 52 ... 161
  Print  

Jump to: