Welcome Guest , please login or register
Pages: [1]
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Ajutati-l pe Gabi  (Read 328 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mihay
Full Member
Thumb Up

Marca: Citroen
Model: C4 Coupe

« on: August 12, 2010, 07:29:51 PM »

Apelez la bunavointa voastra pentru ca mereu ati fost saritori si va multumesc din nou pentru asta.

Din pacate situatia financiara nefericita prin care sunt sigur ca o traversam multi dintre noi nu a fost de ajuns pentru Gabi . Cine este Gabi ? Este fratele unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei . Aseara am aflat si eu de momentele tragice prin care trec . Gabi a aflat pe 21 iulie ca sufera de „malformaţie arterio-venoasă cerebrală” pe care a descoperit-o in urma unor dureri de cap .

Salvarea lui Gabi este o operatie care costa intre 12 000 si 15 000 de euro , el fiind programat pentru data de 6 septembrie la Clinica privată Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic, deoarece acolo există mijloacele de intervenţie necesare. Peste 100 de operaţii de embolizare cerebrală s-au realizat cu succes la această clinică, aflată în curtea spitalului Victor Babeş.

De la externarea din spital si pana pe 6 septembrie cand speram ca va putea fi operat Gabi trebuie sa stea imobilizat in pat , rudele fiind cele care incearca sa stranga suma necesara .

Vreau sa subliniez ca acest caz este cat se poate de real si intreaga poveste cat si actele medicale le puteti gasi pe blogul special creat :http://gabihabuc.blogspot.com

Va rog in limita posibilitatilor si deschiderii pe care o aveti sa-l ajutati pe Gabi . O puteti face destul de simplu printr-o donatie in contul deschis pe numele prietenului meu  Ionut Habuc (fratele lui Gabi) : nr. RO62INGB0000999900566954, deschis la ING Drumul Taberei .

Va multumesc .

Mihay
Full Member
Thumb Up

« Reply #1 on: August 17, 2010, 11:03:00 PM »

Vineri 27 august ora 20;00 ClubC4 se intalneste la Casa Poporului sa stranga ceva banuti

Puteti veni si voi

Multumesc

Mihay
Full Member
Thumb Up

« Reply #2 on: September 09, 2010, 09:05:01 AM »

Banii necesari operatiei s-au strans intr-un final, asa ca va multumesc si eu pentru ajutor. Gabi a fost ieri internat si operat .
A fost embolizata complet malformatia dar a fost un esec, adica nemaicirculand sangele prin ea, sa facut presiune pe alte vase de sange, iar unul a cedat si sa rupt. A fost operat si acum este in coma indusa pentru o perioada necunoscuta deoacamdata . Sper sa auzim si vesti bune [-o<
2x Sad

Suzuki Club ROMANIA
« Reply #2 on: September 09, 2010, 09:05:01 AM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

Mihay
Full Member
Thumb Up

« Reply #3 on: September 13, 2010, 06:02:12 PM »

din pacate lucrurile evolueaza din rau in mai rau . Gabi a fost supus la 3 operatii acum este in coma. Multumesc inca odata celor care l-au ajutat
http://www.postimage.org/image.php?v=gxnodrA
http://www.postimage.org/image.php?v=gxnofWJ
2x Sad

Pages: [1]
  Print  

Jump to: