Welcome Guest , please login or register
Pages: 1 [2] 3 4 5
  Print  
Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on Del.icio.usShare this topic on DiggShare this topic on RedditShare this topic on StumbleUponShare this topic on TwitterShare this topic on TechnoratiShare this topic on MagnoliaShare this topic on GoogleShare this topic on Yahoo
Author Topic: Varful Leaota  (Read 1655 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
watcher
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Toyota
Model: Land Cruiser 120

« Reply #8 on: August 30, 2010, 01:50:29 AM »

In Patrol e loc berechet. Daca nu merg cu prietenii mei de mers pe munte, esti bine primit :-)

cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Thumb Up

Marca: Suzuki
Model: Vitara 1.6 16v '96 (coapta)

Fii tu insuti schimbarea pe care o vrei in lume!

« Reply #9 on: August 30, 2010, 09:56:12 AM »

Multam'

Suzuki Vitara Forum
jimnyflo
Jr. Member
**
Thumb Up

« Reply #10 on: September 23, 2010, 12:51:24 PM »

Dar pe creasta, spre sud, spre cabana Leaota, se poate merge ? Asta, binenteles, dupa ce urci pe varf.
Inspre nord, cred ca se poate pe creasta pana aproape de saua Strunga, de unde se poate cobori spre Padina/Bolboci.
Am urcat (cu piciorul) de la Moeciu de Sus pana in saua Strunga, dar nu se poate cobori cu masina nici spre Padina, nici spre Moeciu. Poate ca sunt alte coborari, cum mergi pe creasta, inainte de a ajunge in saua respectiva.

fost proprietar de Jimny
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #10 on: September 23, 2010, 12:51:24 PM »

2% pentru SuzukiClub ROMANIA!

watcher
Newbie
*
Thumb Up

Marca: Toyota
Model: Land Cruiser 120

« Reply #11 on: September 24, 2010, 12:59:47 PM »

Una din urcari este de la cabana Leaota. Se poate merge fara probleme cu jimny :-)
Spre padina / bolboci am vazut traseu facut la picior si se coboara relativ repede in valea Brateiului de unde se urca 'dincolo'
Dinspre Moeciu am incercat vreo 4 variant weekend trecut si era GRAV adica trebuia sa taiem pomi, sa troliem mult pe burta, etc, nu era ok.
Mai cautam...

jimnyflo
Jr. Member
**
Thumb Up

« Reply #12 on: September 27, 2010, 09:02:25 AM »

Am incercat sa urc sambata, dar a inceput sa ploua inca din Tirgoviste. Pe urcare, pe Valea Badenilor, ploaia s-a mai domolit, dar de pe la 1400m, inainte de a intra in golul alpin, am intrat in ceata, care s-a facut atat de groasa, incat nu vedeam mai mult de 5m in fata.
Am continuat, am iesit in golul alpin (cred    ), am mai urcat o panta foarte accidentata, cu pietre mari, apoi m-am enervat si am coborat. Nu avea rost sa omor masina. Poate revenim intr-o zi mai buna.
Traseul care paraseste valea Badenilor si urca spre varf este accesibil doar pentru masini de la Jimny in sus. Sunt multe santuri sapate de apa, cu multe incrucisari de punti, iar mai sus, spre golul alpin, sunt multe pietre mari, greu de ocolit. Ti-ai cam bate joc de un SX4 acolo.

fost proprietar de Jimny
Suzuki Club ROMANIA
« Reply #12 on: September 27, 2010, 09:02:25 AM »

Suzuki goodies: Hanorace SuzukiClub

Vrei si tu?

AndreeaT
Hero Member
Thumb Up

Model: Swift 1,3

« Reply #13 on: October 18, 2010, 11:33:01 PM »

http://www.atvtours.ro/oferta.php  Daca tot n-avem toti masini 4x4...am gasit o alternativa!

..::Khaos::..
Global Moderator
Hero Member
Thumb Up

Model: SX4

..::SX4: love at first sight!::..

« Reply #14 on: October 19, 2010, 12:45:32 PM »

Pfoai cat costa sa inchiriezi un ATV/zi

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI
georgei23
Newbie
*
Thumb Up

Marca: jimny
Model: 2004

« Reply #15 on: October 19, 2010, 01:35:19 PM »

pe tipul care are siteul cu atvtours il stiu de la o iesire cu prietenii cu atv-urile lui (l-am gasit intimplator pe net)
a fost foarte ok organizarea si traseul
recomand pentru amatorii de acest gen de iesiri, si intradevar are baza in runcu, de unde incepe abordarea leaotei pe la cabana leaota

urcarea pe la cabana leaota este pentru atv sau jimny echipat cu cauciucuri simex, si asta daca nu a plouat tare inainte; sunt citeva ravene importante

pentru restul urcare pe la valea badeienilor parca...
1x Thumb Up

Pages: 1 [2] 3 4 5
  Print  

Jump to: